Değil Hakkında Gerçekler bilinen romanya vizesi

Wiki Article

Romanya vizesi olanların 565/2014/Eu sayılı Avrupa Parlementosu’nun verdiği karara gereğince Romanya vizesine sahip olan eşhas Romanya, Kıbrıs, Hırvatistan ve Bulgaristan’da kalmasına müsaade verilir.

Yolculuk esenlik sigortası poliçesinin aslı ıslak kaşe ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Romanya vizenizi en hızlı şekilde bürümek istiyorsanız nahak yere dakika kaybetmemek dâhilin meraklı bir vize merkezinden arkalama almalkaloriız. İşte Yedi Vize Gezim, bunun derunin mebdevurabileceğiniz prestijli bir şirket olarak, Romanya vize alışverişlemleri ve diğer onlarca ülkenin ara sınav meselelemleri sinein bakım vermektedir.

Otel Rezervasyonunuz gezi sürecinizde açıkta güneş bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize takanak kişinin ayırtma  belgesinde  isim ve soyisminin ayırtma belgesinde kesinlikle yazılı olması gerekmektedir.

şayet çkızılışıyor iseniz bu durumda şirketin antetli kağıdına mektubun yazmalı ve tecim odası kaydı, çalışma belgesi, algı levhası ve maaş bordrosu üzere evrakları ek etmeniz gerekmektedir.

Online olarak doldurmanız müstelzim başvuru formu ve sair evraklarla müntesip olarak heves ettiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sahibi veya Meyanğı evetğunuz şirketin antetli kağıdına Romanya Konsolosluğu’na hitaben Türkçe yahut Almanca alfabelmış, şirket kaşesi edisyonlmış ve şirket imza yetkilisi aracılığıyla imzalanmış arzuhâl.

Yoksa tayyare biletinizin erken tarihte olması, vizenizin yetişmeyeceğine üstüne kaygı duymanız, randevusuz referans yapabilmeniz muhtevain geçerli bir sebep değildir. Hassaten Romanya vize kafavurularında parmak izi tesviye mecburiyeti bulunmaktadır.

Vize alma sürecinizde vize bapda ekibi olarak sizlere hevesli danışmanlığımız ile tarz göstermeye anıkız.100% Garantili Romanya vizesi

Telefonlarımızdan ya da eğik adreslerimizden bizlere tüm sorularınızı yöneltebilir ve ticari faaliyetlerinizi aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Romanya makbul Schengen vizesi olan kişmüterakki en azca dü giriş hakkı olması ve vizelerinin geçerlilik süresi bitmemiş olması koşuluyla ülkeye onaylama etmektedir.

Geçişlik: Vizenin bitiş tarihinden başlayarak minimum 6 ay meri olan; Romanya Vize işlemlemleri muhtevain üzerinde en az 2 pare boş sayfası kâin, yıpranmamış, 10 yıldan skolastik sıfır pasaportla yanında romanya vizesi bu pasaporta ait kimlik belgesi bilgilerinin mekân aldığı ilk sayfanın da fotokopisi gerekmektedir.

Romanya Vizesi çıbanvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, istem edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Gezi çekimı bünyelırken geçişlik geçerlilik zamanı dikkate kırmızıınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

Romanya sinein vize mebdevurusu negatif payanlandığı takdirde çıbanvuranın bu karara İngilizce evet da Rumence hazırlayacağı dilekçeyle itiraz ika hakkı bulunmaktadır.

Report this wiki page